Adatvédelmi tájékoztató

Az adatvédelmi nyilatkozat tájékoztatja a felhasználót arról, milyen módon, használja fel az egyesület, a személyre vonatkozó adatokat.

 

Személyes adatok

A személyes adatok egy meghatározott vagy meghatározható természetes személy személyére vonatkozó adatok. Ilyen különösen többek között: név, e-mail cím, postai cím, telefonszám, nem.

Az egyesület kizárólag a törvényben meghatározottak szerint, használ fel személyi adatokat, illetve amikor erre a felhasználó feljogosítja.

Kapcsolatfelvétel a szolgáltatóval

Amikor a felhasználó felveszi a kapcsolatot az egyesülettel (például az egyesület kapcsolat-felvételi nyomtatványán vagy e-mail címén keresztül), akkor az egyesület tárolja az így megkapott adatokat a megkeresés, vagy a kapcsolódó megkeresések megválaszolásához. A felhasználó hozzájárulása nélkül ezeket az adatokat nem adja meg másnak a szolgáltató.

Információkérési és felmondási jog

Amikor a felhasználó nem kívánja a személyes adatainak további tárolását, vagy az adatai megváltoztak, akkor megfelelő utasítással kérheti az egyesületet az adatok törlésére, illetve a szükséges módosítások elvégzésére (amennyiben ezt megengedi az érvényes jog). Kérésre a felhasználó az egyesület által róla tárolt minden személyes adatról tájékozódhat

Az Ön személyes adataira vonatkozó kérdéseivel, valamint a megadott hozzájárulások visszavonásakor forduljon a szolgáltatóhoz: