A második gyermektúra a Tököli Parkerdőben 2024.10.20.

Egy kis visszatekintés az előző túrára Végh Ágnes tollából

Szeptember 22-én a Szigethalmi TE szervezésében minden kisgyermekes családot vártak egy különleges túrára a Szigethalmi Parkerdőbe. A gyülekező során Kleineizel Ica néni segítségével a gyerekek cuki süniket készíthettek, amelyeket magukkal vihettek a sétára. 

A túra csodás időben indult, és az első gyerektúrára valódi lelkesedéssel vágtunk neki. Gabi és Laci, a túravezetők, rendkívül gondos és figyelmes módon irányították a csapatot, természetesen Sün Samu és Sün Saci társaságában. Az út során sok érdekes információt hallhattunk a természetről, ügyelve arra, hogy a mondanivaló éppen annyira legyen érthető, amennyire egy kisgyerek figyelme még elér.

A táv pontosan megfelelő volt a gyerekek számára, a helyszín csodás, és a meglepetés müzli szelet útközben külön örömet okozott. A túra végén az Erdészháznál található játszótér várta a gyerekeket, ahol még inkább felszabadultan szórakozhattak. A gyerekek nagyon élvezték a túrát, a visszafele úton már figyelték a jelzéseket is, ami igazán örömteli volt. 

Mindenképpen részt fogunk venni a következő túrán is! 

Köszönjük a fantasztikus élményt!